Aosb’den Yangınla Mücadele Eğitimi

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı İtfaiye Müdürlüğü tarafından 10. Yangınla Mücadele ve Tatbikatı Eğitimi verildi.


AOSB Seyhan Salonu’nda verilen eğitime 327 kişi katıldı.

AOSB Bölge Başkanlığı İtfaiye Müdürü Hasan Kurt tarafından verilen eğitimde, yangın yeri tehlikeleri, yangının evreleri, yanma türleri ve insan sağlığına etkileri, yangın söndürme malzemeleri ve yangın söndürme teknikleri anlatıldı. Bunların yanı sıra yangını önlemek için alınacak tedbirler, yangın anında yapılacak müdahaleler ve ilk yardım konularında da bilgiler verildi.

Anlatılan teorik bilgiler daha sonra tatbikatla pratiğe dönüştürüldü.

Adana Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı tarafından bu yıl 10.'su düzenlenen ve 327 kişinin katılımıyla teorik ve uygulamalı olarak gerçekleşen eğitim programının sonunda katılımcılara “Eğitime Katılım Belgesi” verildi.

Kaynak: İHA