Yeni Temizlik Araçları Devriye Girdi

Kilis Belediyesi tarafından yeni temizlik işlerinde kullanılacak olan araçlar devreye konuldu.

Yeni Temizlik Araçları Devriye Girdi

Kilis Belediyesi tarafından kısa süre önce özeleştirilen temizlik hizmetleri nedeniyle ihaleyi alan temizlik firması araçlarının devreye alması nedeniyle bir tören düzenlendi.

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, törende yaptığı konuşmada, 30 mart seçimlerinden önce “Temiz bir Kilis” sloganı ile yola çıktıklarını belirterek, “Seçimlerden sonra kısa süre içerisinde büyük mesafeler aldık. Temizlik hizmetlerini özelleştirdik. Bugün temizlik hizmetleri için yeni alınan modern araçları devreye alıyoruz. Kilis’i inşallah pırıl pırıl bir kent haline getireceğiz. Seçimlerden önce ne söz verdik ise hepsini yerine getireceğiz. Bunların en başında da temizlik geliyor. Biz şehrin bütün noktalarını ulaşarak tertemiz edeceğiz. Ama vatandaşlarımıza da büyük görevler düşüyor. Çevreyi kirletmemeleri gerekiyor” dedi.

Verdikleri her sözün arkasında olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Kara, “Bugün 30’ya yakın aracı devreye aldık. İnşallah yaşanabilir bir Kilis için hem halkımız hemde bizler üzerimize düşene yapacağız. Temizlik konusu başta olmak üzere her konuda vatandaşımızın desteği çok önemlidir. Biz Kilis halkı ile belediyeyi birlikte yöneteceğimizi söyledik. Halkımızın isteği dışında hiçbir şey yapmayız. Bu nedenle vatandaşlarımızın da yapılan hizmetlere destek vermesi sahip çıkması, sahiplenmesi gerekiyor"diye konuştu.

Törene Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Al Eryılmaz, Cuma Özdemir, AK Parti Kilis İl Başkanı Reşit Polat, belediye meclis üyeleri, belediyedeki birim müdürleri ile belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: İHA