Yaşar, Şentepelilerle İftarda Buluştu

Yenimahalle Belediyesi Onkoloji, Şentepe ve Demetevler’de kurduğu iftar çadırlarının yanı sıra Ramazan ruhunu hep birlikte yaşamak isteyen vatandaşlar için de mahalle iftarları düzenliyor.

Yaşar, Şentepelilerle İftarda Buluştu

Yenimahalle’deki ilk mahalle iftarı Şentepe’de yapıldı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, mahalle sakinleriyle Oğultürk Pazar Yeri’ne kurulan iftar sofrasında buluştu. İftara, Yenimahalle Belediyesi Başkan Yardımcısı Erhan Aras, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri de katıldı.


Masaları dolaşarak vatandaşlar ile sohbet eden Yaşar, iftar sofralarının birlik ve beraberliğin simgesi olduğuna dikkat çekti. Yaşar, “Tüm Müslüman Alemi’nin Ramazan Ayı’nı kutluyorum. Ramazanın bereketini, coşkusunu, şükretme duygusunun yaşandığı bu ayda sizinle beraber olmaktan gurur duyuyorum. Vatandaşlarımız eskiye yönelik hangi eğlencelere özlem duyuyorlarsa bu sene Yenimahalle’de doyasıya yaşayacaklar” dedi.

ŞENTEPE RAMAZAN EĞLENCESİNDE
Dualar eşliğinde oruçlarını açan Şentepeliler, iftar sonrası yapılan söyleşiler, konserler ve çocuk etkinlikleriyle keyifli bir akşam yaşadı. Unutulmak üzere olan Hacivat-Karagöz, İbiş, uzun ayak, kukla ve çocuk oyunları ile halkı eskiye götüren eğlenceler, Yenimahalleliler için Ramazan Ayı boyunca sergilenecek. Macuncular, şerbetçiler, dondurmacılar, pamuk helvacılar ve çeşitli oyuncakların bulunduğu standlar da ay boyunca mahallelerde olacak

Kaynak: İHA