Vali’den Kurumlara İnceleme

Giresun Valisi Hasan Karahan bir takım kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Vali’den Kurumlara İnceleme

Vali Karahan, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu’nu (TKDK),Defterdarlık ve İtfaiye Müdürlüğü’ne ziyaret ve incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Ziyaretinde il durağı TKDK olan Vali Karahan burada İl Koordinatör Vekili Sinan Kahraman’dan kurum ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. TKDK’nın AB ve uluslararası kuruluşlardan sağlanan kaynakların ülkemizde kırsal kalkınma programlarının uygulanmasına yönelik faaliyetlerde kullanılmasını sağlamak amacıyla kurulduğunu belirten İl Koordinatörü Kahraman, yürütülen projeler ve sağlanan hibeler hakkında bilgi verdi.

Ardından Giresun Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne geçen Vali Karahan, Müdür Tahsin Avcı ve itfaiye erleri tarafından karşılandı. Müdür Avcı’dan ilimizde meydana gelen yangın istatistikleriyle ilgili bilgi alan Vali Karahan, itfaiye erleriyle de bir süre sohbet ederek sorunlarını dinledi.

Son olarak Defterdarlığı ziyaret eden Vali Karahan, İl Defterdarı Sedat Ayyıldız’la bir süre sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Karahan’ın kurum ziyaretlerinde İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk de hazır bulundu.
Kaynak: İHA