Tunceli'de Bıçaklı Kavga Açıklaması

Tunceli'de, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıktığı iddia edilen kavgada 3 kişi bıçakla yaralandı.

Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Dilek köyünde, Dursun G. (66), çocukları Ali Haydar (31) ve Hasan G. (23) ile akrabaları Ş.G, C.G. ve A.G. arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıktığı ileri sürülen tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.

Kavga sırasında bıçakla yaralanan Dursun G. ve oğulları, sağlık ekiplerince Tunceli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ali Haydar ve Hasan G, ilk müdahalelerinin ardından askeri helikopterle Elazığ'daki bir özel hastaneye sevk edildi. Ş.G, C.G. ve A.G. ise gözaltına alındı.
Dursun G'nin eşi Fadime G. (57), gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın, tartışma sonrası çocuklarını uzaklaştırmak için taksiye bindirmeye çalıştığı sırada yaşandığını söyledi.

C.G'nin, kendilerine hakaret ettiğini savunan Fadime G, "Bir metre genişliğinde arazi verdik. 'Tamam, kazın, yapın' dedik ama sonra kardeşi geldi bize hakaret etti. Çocuklarım da konuşmak için geldi. Bize silahla ateş edildi. Olaya muhtar da şahittir. Sonra çocuklarım arabaya binecekleri sırada A.G. ve Ş.G. önümüzü kesti ve 3 kişiyi bıçaklayıp gitti. Aramızda hiçbir şey yoktu" diye konuştu.


Kaynak: AA