Tır Şoförleri Türkiye'de

Erbil'den uçağa alınan şoförlerin yakınları, Şanlıurfa'daki havaalanında bekleyişi mutlu sonla bitti. Şöförler ailelerine kavuştu...

Tır Şoförleri Türkiye'de
Irak'ın Musul kentinde, Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanlarınca 23 gün alıkonulduktan sonra serbest bırakılan 32 Türk tır şoförü, Türk Hava Yollarına (THY) ait özel uçakla Erbil'den Şanlıurfa'ya getirildi.

AİLELER HAVAALANINDA BEKLEDİ

Irak'ın Musul kentinde Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanlarınca 23 gün alıkonulduktan sonra serbest bırakılan 32 Türk şoförün yakınları, onların uçakla getirileceği havaalanında bekliyor.

Tır şoförlerinin yakınları, onları taşıyan Türk Hava Yollarına (THY) ait özel uçağın ineceği GAP Havaalanı'nda beklemeye başladı.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ve İl Emniyet Müdürü Faruk Pınarbaşı da hava meydanına geldi. Burada vatandaşlarla görüşen Küçük, kısa süre sonra mutlu sona ulaşacaklarını söyledi.

Şoförlerden Vehbi Demir'in ablası Behiye Demir, gazetecilere yaptığı açıklamada, kardeşi serbest bırakıldığı için çok mutlu olduğunu ifade etti.

Büyük bir sevinç ve sabırsızlıkla ona kavuşmayı beklediğini anlatan Demir, ''Allah, devletimizden ve milletimizden razı olsun. Şükür, bugünleri gördük' dedi.