Tarsus Kaymakamı Göç'e Ziyaret

Çağ Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Lütfi Bayboğan, Tarsus Kaymakamı Hasan Göç'ü ziyaret etti.

Göç ziyarette yaptığı konuşmada, Çağ Üniversitesi'nin kurulduğu günden bugüne ve her geçen yıl bir önceki yıla göre daha fazla değer oluşturduğunu gözlemlediklerini belirtti.

Çağ Üniversitesi'nin bölgenin ihtiyaçlarına göre, açılan bölümleriyle çağdaş bir eğitim sürdürdüğünü ifade eden Göç, Üniversitenin, ulusal ve uluslararası düzeyde bir çok kongre, sempozyum, konferans ve panele ev sahipliği yaptığını aktardı.
Bayboğan da üniversitenin öğrencileri ve akademisyenleri tarafından yürütülen bilimsel çalışmalar hakkında kendisine bilgi verdi.
Bölgedeki Avrupa'dan onaylı diplomaya sahip ilk üniversitenin Çağ Üniversitesi olduğunu dile getiren Bayboğan şunları kaydetti:
"Çağ Üniversitesi olarak misyonumuz, dünya standartlarında eğitim ve öğretim vererek, özgür düşünceye ve yaratıcılığa önem veren, evrensel değerlere ve küresel vizyona sahip, Atatürkçü düşünce doğrultusunda çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmayı ilke edinen, değişimlerin gerektirdiği donanımları kazanmış, yaşama hazır bireyler yetiştirmek ve toplumsal gelişime öncülük etmektir."
Kaynak: AA