Siverek'te Eğitim Sorunu Projeler İle Çözülecek

Siverek ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yeşiltaş, önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında farklı projeler üreteceklerini söyledi.

Yeşiltaş, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçede eğitim sorunun olduğunu bu sorunun çözümü için son yıllarda çeşitli projeler ürettiklerini söyledi.

İlçede eğitim düzeyinin istenen seviyeye getirmek için veliler ile sık sık toplantılar yaptıklarını belirten Yeşiltaş, önümüzdeki eğitim ve öğretim yılında kültürel ve sosyal faaliyetlere önem vereceklerini ifade etti.

Amaçlarının ilçedeki öğrencilerin eğitim düzeyinin yükseltmek ve öğrencilerin derslere olan motivasyonunu yükseltmek olduğunu vurgulayan Yeşiltaş, şunları kaydetti:
"Aile içi iletişimi güçlendirme zararlı alışkanlıklardan öğrencileri korumak, aile içi şiddetin önlenmesi ve benzeri çalışmaların yanı sıra öğrencilerimizi motivasyonlarını artırmak amacıyla öğrenci gezileri ve piknik faaliyetlerimiz olacak hayata geçireceğimiz tüm projeleri eğitim uzmanlarımız, öğrencilerimiz ve velilerimizin görüşleri alınarak hazırlandı kısaca önümüzdeki eğitim yılı proje yılı olacak."
Kaynak: AA