Keşan'dan Kısa Kısa

KeşŸan Belediyesi zabıta ekiplerince ilçedeki fırınlar denetlendi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, fırınlarda, hijyen koşŸullarının yanı sıra, ruhsat durumları, çalışŸanların sağŸlık sigortaları, ekmek gramajı ve genel durumları ile ilgili denetimlerin gerçekleşŸtirildiğŸi belirtildi.
KeşŸan Belediyesi Zabıta MüdürlüğŸü yetkililerinin halkın sağŸlığŸını yakından ilgilendiren konularla ilgili denetimlerini artırarak devam ettireceğŸi kaydedildi.

-İzzetiye'de çevre temizlik çalışŸması

İzzetiye'de çevreye gelişŸigüzel bırakılan gübreler temizlik çalışŸması kapsamında kaldırıldı.
Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, zabıta ekipleri şŸikayet konusu olan, yol ile çeşŸme kenarlarında bulunan ve gelişŸigüzel bırakılan gübrelerle ilgili yerinde inceleme yaptı.
Ekipler, gübreleri belediye araçlarıyla bulundukları yerden kaldırttı. Ekipler, durumla ilgili tutanak tuttu ve gübrelerini aynı yerlere atmaya devam eden kişŸiler hakkında bundan sonra cezai işŸlem başŸlatılacağŸını vatandaşŸlara anlattı.
Ekipler, insan ve çevre sağŸlığŸını ilgilendiren konularla ilgili denetimlerin artarak devam edeceğŸini de belirtti.


-CHP'den başŸkan ǖzcan'a ziyaret

CHP KeşŸan İlçe TeşŸkilatı'nın yeni yönetimi, KeşŸan Belediye BaşŸkanı Mehmet ǖzcan'ı ziyaret etti.
Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, CHP KeşŸan İlçe BaşŸkanı ErdoğŸan Gümülcineli, ziyarette yaptığŸı konuşŸmada, partilerinin KeşŸan'da iktidar olduğŸunu ve özverili çalışŸmalar yaptığŸını söyledi. İlçeyle ilgili değŸerlendirmeler de yaptıklarını ifade eden Gümilcineli, ǖzcan'a desteklerinden dolayı teşŸekkür etti.
ǖzcan da CHP örgütünün sonuna kadar yanında olduğŸunu söyledi. CHP'yi KeşŸan'da daha üst seviyelere taşŸımak için çalışŸmaları hızlandıracaklarını ifade eden ǖzcan, ziyaretten memnuniyet duyduğŸunu kaydetti.


-ǖzcan'dan derece yapan öğŸrenci ve öğŸretmene hediye

KeşŸan Beldiye BaşŸkanı Mehmet ǖzcan, dünya çapında derece yapan öğŸrenci ve öğŸretmene dizüstü bilgisayar hediye etti.
Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Amerika'da düzenlenen I-SWEEEP yarışŸmasında çevre biyolojisi dalında dünya 1'incisi, Hollanda'da düzenlenen Internetional Environmental Sustainabilitiy Project Olympiad yarışŸmasında da dünya 2'ncisi olarak KeşŸan'ın adını dünyaya duyuran KeşŸan Dr. Rıfat Osman Anadolu SağŸlık Meslek Lisesi öğŸrencisi Merih Akalın ve Proje Koordinatörü Hasan Avcu'ya çalışŸmalarında kullanmak üzere dizüstü bilgisayar hediye etti.
ǖzcan, ilçenin adını dünyaya duyuran ekibe teşŸekkür etti.
 
Kaynak: AA