Cansuyu’nun Afyonkarahisar’daki Hedefi Bin Aileye Ulaşmak

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar Şubesinin bu yıl bin aileye gıda ve giysi yardımı yapma hedefine ulaşmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ettiği belirtildi.

Cansuyu’nun Afyonkarahisar’daki Hedefi Bin Aileye Ulaşmak

Cansuyu Afyonkarahisar İl Temsilciliği, Ramazan ayı kapsamında bereketin yolu paylaşmaktan geçer muhabbetiyle başlattığı gıda ve giyim desteği çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı.

Ramazan ayının ilk haftası olmak üzere, iki gün itibariyle yaptığı çalışmalarında; ayakkabısından elbisesine, penyesinden çantasına, defterinden kalemine kadar 110 kişiye gıda ve giysi desteğinde bulunulduğu kaydedildi. Ramazan çalışmalarına dair bir açıklamada bulunan Dernek Basın Sorumlusu Barış Adem Düzenli şunları söyledi:
“Derneğimize teslim edilen maddi manevi bütün emanetleri, layıkıyla gerçek ihtiyaç sahiplerine bire bir elden teslim etmenin verdiği gurur, attığımız adımların daha sağlam ve emin olmasına vesile olmaktadır. Gönüllü Kadınlar Komisyonu ekibimizin himayesinde, Cansuyu deposunda gerçekleştirdiğimiz 'gıda kolisi temin ve giydirme çalışması', bizleri, çok tatlı muhabbetler ve simalarla yüzleştirmektedir. Gönül yoksul ve fakirlerin olmasını istemese de hedefimiz en az bin aileye ulaşarak, gıda ve giysi ihtiyaçlarını temin etmek olacaktır. Çalışmalarımızı Ramazan ayı boyunca gıda desteği ve giyim desteği bazında sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA