Bingöl Tso'da Ödül Töreni Düzenlenecek

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erkan Çalbay, iş adamlarını teşvik ve onure etmek için ödül töreni düzenleyeceklerini belirtti.

Çalbay, Bingöl TSO'da düzenlediği basın toplantısında, 10 meslek grubundan yaklaşık bin 600 aktif üye ve 7 oda personeli ile hizmet verdiklerini kaydetti.

Odanın daha kaliteli hizmet verebilmesi için girdiği kurumsallaşma ve TOBB Akreditasyon sürecinin hızla devam ettiğini dile getiren Çalbay, Ticaret ve Sanayi Odalarıyla tecrübe paylaşım ziyaretleri yapacaklarını söyledi.

Çalbay, şöyle konuştu:
"Bilgi ve tecrübe alışverişinde bulunmak amacıyla Malatya TSO'nı ziyaret ettik ve bundan sonrada Erzurum, Elazığ, Van ve diğer odaları ziyaret etmeyi, tecrübeli odalar ile işbirliği içerisinde olmayı hedefliyoruz. Meslek gruplarımız ile mart ayında birleştirilmiş meslek gurupları toplantısı düzenledik. Bu toplantılarda, önceki toplantılarda tespit ettiğimiz meslek gruplarının problemleri ve çözüm önerileri hakkında oda olarak yaptığımız çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yaptık. Oda olarak iş adamlarımızı teşvik ve onure etmek için ödül töreni düzenlemeyi, en çok vergi veren, en çok ihracat yapan, en çok istihdam yapan iş adamlarımızı, şirketleri ödüllendirmeyi planlıyoruz. Yine önümüzdeki günlerde organize edeceğimiz bu programa şimdiden tüm üyelerimizi davet ediyoruz."
Kaynak: AA