Başkan Yağcı Mezarlık Ziyaretlerine Gelenleri Çiçekle Karşıladı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, şehir mezarlığında yakınlarını ziyaret eden vatandaşları çiçeklerle karşıladı.

Başkan Yağcı Mezarlık Ziyaretlerine Gelenleri Çiçekle Karşıladı

Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından Ramazan Bayramı öncesi ziyaretler için tüm hazırlıkları yerine getirilerek, vatandaşların en güzel şekilde yakınlarının mezarlarını ziyaret etmeleri sağlandı.

Konu ile alakalı açıklama yapan Mezarlıklar Müdürü Cengiz Toklucu, şehir mezarlıklarında, vatandaşları çiçeklerle karşılamanın yanı sıra, gün boyunca kabir ehli için Kur'an-ı Kerim okunarak, güzel ve manevi bir ortam oluşturduklarını belirtti.

Tokluca, “Ekip olarak mezarlıklarımızda rutin tüm çalışmaları yapıyoruz zaten. Ancak bu güzel Ramazan Bayramı vesilesiyle hizmetlerimizi çeşitlendirdik. Örneğin, bayramlarda ve mübarek gün ve gecelerde kabir ziyaretine gelen vatandaşlarımızın, yakınlarının kabrini süslemeleri için çiçekler ve gül kokusuyla karşılıyoruz. Mezarlık içerisindeki tüm mezarlara, yaptığımız basamak ve merdivenlerle ulaşmak mümkün. Vatandaşlarımız da yapılan bu hizmetten memnuniyet duymaları da bizlere ayrı bir mutluluk veriyor. Bu hizmetleri insanlarımıza sunmamızda bizlere destek veren Belediye Başkanımız Sayın Selim Yağcı'ya teşekkür ediyoruz. Şimdiden tüm hemşehrilerimizin bayramını tebrik ediyoruz" dedi.

Vatandaşlar ise yapılan hizmetin anlamlı olduğunu belirterek, belediye çalışanlarına teşekkür etti.
Kaynak: İHA