Tekirdağ'dan Kısa Kısa

Malkara'ya bağlı Demircili Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, mahalle mezarlığını temizledi.

Demircili Mahalle Muhtarı Tural Baykal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mahalleliyle mezarlığı temizlediklerini söyledi.

Yağışlardan dolayı ot boylarının uzadığını belirten Baykal, temizliğe katkı sağlayan vatandaşlara teşekkür etti.

- Malkara Belediyesi'nde bayramlaşma

Malkara Belediyesi'nde bayramlaşma töreni yapıldı.
Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, törendeki konuşmasında, tüm personelin iyi bir bayram geçirmesini diledi.
Personelle yaklaşık 4 aydır beraber çalıştıklarını dile getiren Yurdakul, "Ortaya bir şeyler koymaya çalıştık. 31 Temmuz'dan itibaren bazı taşeron işçilerimizle yollarımız ayırıyoruz. Belediyemizde aşırı bir kadro var. Nedenimiz bu. Ben sizlerin ve ailenizin bayramını kutluyor, halkımıza, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum"
Yurdakul, konuşmasının ardından personelle tek tek bayramlaşarak çalışanlara çikolata paketleri verdi.

- Hayrabolu Belediyesi'nde bayramlaşma

Hayrabolu Belediyesi'nde bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Belediye Meclis Salonunda düzenlenen törende, Belediye Başkan Yardımcısı Birol Alagöz ile çalışanlarının Ramazan Bayramı'nı kutladı.
Altayoğlu, tören sonrasında yaptığı konuşmada, bayramların Türk toplumunda özel bir yeri olduğunu, bayramlaşmaların insanlar arasında dargınların barıştığı, aradaki soğukluğu gideren özel günler olduğunu belirtti.

Belediyede işçilerle, memurlarla ve tüm çalışanlarla bir bütün olduklarını ifade eden Altayoğlu, şöyle konuştu:
"Kendi aramızda dargınlık, küskünlük soğukluk yok ve olmamalı. Hayrabolu'muz için barışık bir çalışma içerisinde olmalıyız. Çalışmalarımız kurumsal bir yapı içerisinde hizmet etme aşkıyla devam edecektir. Personelimizin huzurlu ortamda çalışması için elimizden geleni yapacağız. Tüm hemşehrilerimin ve personelimin bayramını kutluyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA