Hayırsever, Bayram Arifesi 10 Engelliyi Sevindirdi

Adana'da, ismini açıklamak istemeyen bir vatandaşın bağışladığı 10 adet tekerlekli sandalye, Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şubesi tarafından engelli vatandaşlara dağıtıldı.

Hayırsever, Bayram Arifesi 10 Engelliyi Sevindirdi

Türkiye Sakatlar Derneği Adana Şube Başkanı Halis Kassap, dernek binasında yaptığı açıklamada tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan 88 engelli vatandaşın daha yardım beklediğini dile getirerek, destek çağrısında bulundu. İsmini açıklamak istemeyen bir hayırseverin ilk etapta 1 adet akülü tekerlekli sandalye bağışlamak istediğini belirten Kassap, "Akülü yerine manuel tekerlekli sandalye alırsanız bir yerine 10 kişi sevindirirsiniz" şeklinde yanıt vererek, vatandaşın öneriyi kabul etmesini sağladığını söyledi.

Adana'da tekerlekli sandalye ihtiyacı olan 98 engelli vatandaşın bulunduğuna dikkat çeken Kassap, şöyle konuştu:
"Hayırsever vatandaşımız sayesine Ramazan Bayramı öncesi 10 engelli vatandaşımızı ve ailelerini sevindirme şansını bulduk. Geriye 88 engelli arkadaşımız kaldı. Adanalı hayırsever vatandaşlarımızın da yardımıyla 88 kişiyi de mutlu etmek yüzlerini güldürmek istiyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızın yardımlarını bekliyoruz."
Kaynak: İHA