Aydın'dan Kısa Kısa

AK Parti Aydın Milletvekili Gültekin Kılınç, 24 Temmuz Basın Bayramını kutladı.

Yazılı açıklama yapan Kılınç, basının demokratik toplumdaki önemine dikkat çekerek bilgiye ulaşmanın artık daha kolay hale geldiğini kaydetti.

Basının, demokrasinin yaşaması ve gelişmesini sağlayan kurumların başında geldiğine dikkat çeken Kılınç, şunları söyledi:
"Artık her insanın bilgiye ulaşma, doğruları öğrenebilme ve kendi fikirlerini ifade edebilme özgürlüğünün en temel hak olduğu görüşü, modern dünyada tartışmasız kabul görmektedir. Şurası hiçbir zaman unutulmamalıdır ki demokratik sistemlerde herkese ve her kesime verilen hak ve ödevler nitelikleriyle belirtilmişlerdir. Bu bağlamda değerli basınımıza düşen en büyük ödevlerden birisi de içinde yaşadığı toplumun milli, ahlaki insani ve kutsal değerlerine saygılı olmak, vatanın bölünmez bütünlüğüne bağlı olmak, Mustafa Kemal Atatürk'ün işaret ettiği muassır medeniyet seviyesine ulaşmada öncü rol oynamaktır."
- Başarılı atletlerden ziyaret

Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından, İzmir'de 19-20 Temmuz tarihlerinde yapılan Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda derece yapan atletler Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın'ı ziyaret etti.
Müsabakalarda derece yapan Fatma Hacıköylü, Mücahit Yüce ve Yunus Akpınar'ı tebrik eden Akın, sporcuları tebrik ederek teşekkür etti.
Türkiye genelinde atletizm branşında başarılı bir grafik çizdiklerini anlatan Akın, Balkan Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsilen mücadele edecek olan Fatma Hacıköylü'ye başarı dileklerini iletti.
Öte yandan Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Zeynel Akın, "Şehirler ve Kültürler Projesi kapsamında Aydın'dan 14-24 yaş arası 320 kişinin Bolu, Konya ve Adana illerinden birini rehber eşliğinde gezip tanıma imkanı bulacağını da ifade etti.

- CHP Efeler Gençlik Kolları kan bağış kampanyası başlatıyor
CHP Efeler Gençlik Kolları 'Kan ver Hayat Ver' sloganıyla kan bağışı kampanyası başlatıyor.
Efeler Gençlik Kolları Başkanı Kemal Öztürk, 24 Temmuz Perşembe günü saat 21.30'da Barış Selçuk Basın Parkı'nda kampanyaya başlayacaklarını ve düzenli periyotlarla bu kampanyaya devam edeceklerini söyledi.


Kaynak: AA