Kızılay’dan İhtiyaç Sahiplerine Kıyafet Yardımı

İstanbul Merter Kızılay Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Tan, Çeşme İsmet İnönü Mahallesi Muhtarı Cengiz’in talebi üzerine ihtiyaç sahiplerine kıyafet yardımında bulundu.

Kızılay’dan İhtiyaç Sahiplerine Kıyafet Yardımı

Tan, gerçekleştirilen yardımların yalnızca Çeşme değil tüm ülke genelinde gerçekleştiğine vurgu yaparak, ”Muhtarımız Çeşme Kızılay Şubesine bir dilekçe yazarak kendi bölgesinde ihtiyaç sahibi çok sayıda vatandaş olduğunu dile getirmiş. Çeşme Kızılay şubesinden konu Kızılay Merter Şubesine iletildi. Biz de içerisinde yazlık kıyafet bulunan bine yakın parça gönderdik. Bu, talep olduğu sürece devam edecek” dedi.

Yardımların belli periyotlar dahilinde süreceğini de sözlerine ekleyen Kızılay Merter Şube üyesi Erhan Tan, ”İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kış aylarında montlar, ceketler, pantolonlar gönderilecek. Belli aralıklarla genelde ihtiyaç talebi olduğu zamanlarda muhtarımız Çeşme Kızılay Şubesi ile irtibata geçecek onlarda bize ulaşacaklar. Biz de İstanbul Merter Şubesi olarak en az yine 1000 parça kıyafet desteğinde bulunacağız. Yapılan yardımlar yine muhtarımız tarafından dağıtılacak” diye konuştu

Kaynak: İHA