Vali Demirtaş’a Üstün Performans Plaketi

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, derneğin yönetim kurulu üyeleri muhtarlar ile birlikte Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek, ‘üstün performans’ plaketi verdi.

Vali Demirtaş’a Üstün Performans Plaketi

Adıyaman’ın sorun ve sıkıntılarının çözümü, ilin gelişimi ve ilerlemesinin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetler ile özellikle son iki yılda eğitim alanında yaptığı çalışmalardan dolayı Vali Mahmut Demirtaş’a plaket takdim etti.

Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek plaketi takdim eden Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Derneği Başkanı Abdulkadir Geylani Taş, yaptığı açıklamada, “Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarı Derneği olarak ilimize katkı sunan ve görevinde başarılı olan herkese çam sakızı çoban armağanı küçük bir plaket takdim ediyoruz. Valimiz Mahmut Demirtaş’ın Adıyaman’a atanması ile ilimizin makus talihi bir anlamda değişmiştir. Göreve başladığı günden bu güne yapmış olduğu hizmetlerden, sorunların çözümü konusunda göstermiş olduğu çabalardan ve muhtarlara göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Özellikle eğitim alanında yapmış olduğu çalışmalarla ilimizde bir çığır açtılar. Adıyaman’ın sorun ve sıkıntılarını çözme konusunda mesai kavramı gözetmeden yoğun bir tempoyla çalışmalarını sürdüren Valimiz Mahmut Demirtaş’ın çalışma temposu Adıyamanlılar ve muhtarlar olarak bizleri memnun etmektedir. Göstermiş olduğu yoğun çalışma azmi bütün kurumlarımıza yansımıştır. Devletin babacan şefkatini bizlere gösterdiler. Biz Adıyamanlılar olarak başarılı çalışmalar yapan ve halkla olan yakın ilişkileri dolayısıyla Sayın Valimizle gurur duyuyoruz. Böyle çalışkan bir Valiyi Adıyaman’a atayan Başbakanımız başta olmak üzere, İçişleri Bakanımıza ve Adıyaman Milletvekillerimize de teşekkür ediyorum” dedi.

Adıyaman Köy ve Mahalle Muhtarları Mesleki Dayanışma Dernek Başkan Taş ve üyelerine teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş ise, “Biz vatandaşımızın hizmetkarıyız. Biz Adıyaman’a oturmaya ve ayaklarımızı uzatmaya gelmedik. Bu görevi bize veren Sayın Başbakanımız ve Bakanlar Kurulu Üyelerimiz buraya hizmet etmemiz için bizleri gönderdi. Bu plaketin vermiş olduğu sorumlulukla inşallah bundan sonra daha güzel hizmetlere Adıyamanlı hemşerilerimin desteği ile devam ederiz” dedi.

Kaynak: İHA