Chp İl Başkanı Kiraz, Gazetecilerle Buluştu

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, gazetecilerle iftarda bir araya geldi.

Yeşilyurt ilçesi Gündüzbey Mahallesi'nde bulunan bir restoranda organize edilen programda konuşan Kiraz, ramazanın huzur, mutluluk, dayanışma ve paylaşımın üst seviyede yaşandığı bir ay olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı seçimine değinen Kiraz, "Sayın Genel Başkanımız, uzun bir çalışma yaptı. Farklı siyasi partilerin liderleri de önemli çalışmalar yaptılar ve bu çalışmaları sonucunda Türkiye'nin belki bütününün üzerinde uzlaşabileceği, gerçekten bugün 7-8 siyasi partinin desteklemiş olduğu, çok farklı görüşteki insanların bir arada olduğu bir cumhurbaşkanı adayıyla, Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu ile yola çıkmış bulunuyoruz. Bu uzlaşma, bütün Türkiye'nin uzlaşması. Dolayısıyla milletin, halkın uzlaşması" diye konuştu.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının devam ettiğini belirten Kiraz, "Bu şiddet sonucunda yüzlerce insan hayatını kaybetti, yüzlerce yaralı insan var. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyoruz, yaralılara acil şifalar diliyoruz. İsrail'in gerçekleştirmiş olduğu bu durumu da ben CHP adına şiddetle kınadığımı ifade etmek istiyorum" ifadesini kullandı.
İftara, Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları ve Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş da katıldı.

Kaynak: AA