Vali Necmeddin Kılıç Açıklaması

Niğde Valisi Necmeddin Kılıç ve eşi Nemciye Kılıç, şehit aileleriyle birlikte iftar yaptı.

Vali Necmeddin Kılıç Açıklaması

Niğde Valiliği ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün organize ettiği iftara şehit aileleri ve protokol üyeleri katıldı.

Niğde Öğretmenevi bahçesinde düzenlenen iftar programında Vali Necmeddin Kılıç, Garnizon Komutanı Albay Ufuk Nayır ve Vali yardımcıları şehit aileleriyle tek tek ilgilenerek beraber iftar yaptılar.

İftar sonrası bir açıklama yapan Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, ‘Bildiğiniz gibi Gazze’de, Filistin’de insanlar ölüyor, iftar sofralarında iftar açamıyorlar. Suriye, Irak’ta insanlar kötü durumdular. Dünyanın çeşitli yerlerinde çok çeşitli sıkıntılar var biz bugün rahat rahat iftar açtık, neden rahat iftar açtık. Şehitlerimiz ve gazilerimizin sayesinde. Bize bu rahatlığı onlar temin ettiler. Onların geride bıraktıkları annelerine, babalarına, eşlerine, çocuklarına bizim bir vefa borcumuz var. Biz bu vefa borcunu yerine getirebiliyor muyuz şüphem var. Ama hiç değilse sembolik olarak şehitlerimizin yakınlarıyla bir iftar yapalım dedik. Şehitlerimize, gazilerimize minnetlerimizi tekrar sunuyoruz. Mekanları cennet olsun, aileleri bizlere emanettir’ dedi.

Kaynak: İHA