Tse Çalışanları İftarda Buluştu

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Ege Bölge Koordinatörlüğü çalışanları iftar yemeğinde buluştu.

Tse Çalışanları İftarda Buluştu
Narlıdere Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen iftar yemeğinde; TSE Ege Bölge Koordinatörlüğü çalışanları, emekli personel, TSE Dış Uzmanları ve aileleri bir araya geldi.
TSE Başkanı Hulusi Şentürk, Katip Çelebi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Atilla Acar, Genel Sekreter Yardımcısı Coşkun Şentürk, Muayene ve Gözetim Merkez Başkanı Topel Gül, Ege Bölge Koordinatörü Mustafa Karaman, Manisa İl Temsilcisi İsmail Ünlü, Denizli Belgelendirme Müdürü İsmail Uludağ, Manisa Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Doç. Dr. Erbil Kalmış, bölge personeli ve aileleri iftara katıldı.

TSE’nin kurucularından olan ve en uzun dönem başkanlık görevini sürdüren Mehmet Yılmaz Arıyörük de gecenin Onur Konuğuydu.

TSE çalışanları tarafından ayakta alkışlanarak karşılanan gecenin Onur Konuğu Mehmet Yılmaz Arıyörük yaptığı konuşmada “Vefa güzel, emsalsiz bir duygu. Hele içi sevgi dolu, saygı yüklüyse daha da anlam kazanıyor. Uzun yıllar TSE başkanlığı yaptım. Hayal ettiğim tüm projeleri şimdi başkanımız Hulusi Şentürk tek tek gerçekleştirmekte. Bundan dolayı benim ve ülkenin kalite ile ilgili hayallerini gerçekleştiren Hulusi Şentürk’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

TSE’nin son yıllarda gerçekleştirdiği yeni atılımlarla birlikte örnek bir kuruluş olduğuna dikkat çeken TSE Başkanı Hulusi Şentürk ise; “Ege bölgesindeki çalışma faaliyetlerimiz önemli etkiler yaratmaktadır. Sanayicimizin yararına gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile bölge ekonomisine önemli katkılar sağlamaktayız. Bize emanet edilen bu güzel kurumu belgelendirme, laboratuvar ve yetkin personel istihdamı ile daha da büyütmek için hedeflerimizden şaşmadan çalışıyoruz. Bu akşam burada bulunan bütün değerli çalışma arkadaşlarım ve aileleri, kaliteyi taşıyanlardır” diye konuştu.

İftar yemeği sonrasında Ege Bölge Koordinatörü Mustafa Karaman, TSE Başkanı Hulusi Şentürk’ün kaleme aldığı “Doğu Türkistan Destanı” ve “Kerkük” isimli edebi metinleri, Başkanlara ve Genel Sekreter Yardımcısına hediye etti.
Kaynak: İHA