Koruyucu Aileler İftarda Buluştu

Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, kentteki koruyucu ailelere yönelik iftar programı düzenledi.


Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından koruyucu ailelere yönelik düzenlenen iftar programına, Bingöl Valisi İbrahim Taşyapan, Vali Yardımcısı Mutlu Akyol, Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Bingöl Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Burtaşkıray, koruyucu aileler ve diğer davetliler katıldı

Burada konuşan Vali Taşyapan, koruyucu ailelerin büyük fedakarlıklar göstererek örnek bir davranış sergilediklerini söyledi.

Vali Taşyapan, "Bugünün çocukları yarının büyükleri olacaktır. Koruyucu aileler topluma ahlaklı, aile terbiyesi alan bireyler yetiştirdikleri, çocukların sıcak bir aile ortamında yetiştirilmesinde aktif rol alıyorlar" dedi

İl Müdürü Burtaşkıray, koruyucu aile hizmet modelinin son derece modern, pedagojik ve estetik bir model olduğunu söyledi.

Devletin fiziksel hizmetlerinin milletin ruhsal ve psikolojik desteğiyle tamamlandığını kaydeden Burtaşkıray, "Öğrenci en zorlu yıllarını aile sıcaklığı desteğiyle daha rahat geçirebilmektedir. Bu süreç daha sağlıklı çocukların topluma kazandırılması noktasında son derece önemlidir" diye konuştu.

Kaynak: İHA