Ak Parti Heyeti, Niyazi Mısri Mahallesi’ni Ziyaret Etti

AK Parti Heyeti, Niyazi Mısri Mahallesi’nde toplantı yaptı
Mahalle toplantısına, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci ve mahalle sakinleri katıldı.

Ak Parti Heyeti, Niyazi Mısri Mahallesi’ni Ziyaret Etti

Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya'nın Büyükşehir olması ile birlikte başta Malatya Büyükşehir Belediyesi olmak üzere iki merkez ilçede yeniden yapılanma çalışmalarının devam ettiğini belirterek, hizmetleri bir bütün olarak yürüttüklerini söyledi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, "Enerjimizi kendimiz üreteceğiz. Çöp sahanın orada enerji üretilmektedir. Trambusun kullanmış olduğu enerjiyi biz vereceğiz. İçme suyu başta olmak üzere acil su sorunumuz mevcut. Çözüm bulacak noktada yok. Bölgelerimizin su sorunu için elimizden gelen tüm çalışmaları yapıyoruz" diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci ise, Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine dikkat çekerek, "Başbakanımız cumhurbaşkanı adayımız, inşallah 10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanımız Erdoğan, yeni Türkiye’yi, 2023’ü, 2053’ü ve 2071’i temsil ediyor. Diğer adaylar da faili meçhullerin olduğu karanlık eski Türkiye’yi, vesayet dönemlerinin, statükonun olduğu, ekmek, yağ kuyruklarını, Türkiye’nin o sıkıntılı süreçlerini, tablolarını temsil ediyor. Her zaman bu coğrafyada millet kazanmıştır. Bu sefer de statükonun adayı ile milletin adayının yarıştığı bu seçimde yine millet kazanacaktır. Çankaya Köşkü’ne de milletin direk olarak seçtiği bir başkan ile beraber herkes ve her kurum millete göre hiza almış olacak. Türkiye, anayasa değişikliğiyle cumhurbaşkanını halka seçtirerek, artık geri vitesini iptal eden, sadece ileriye bakan ve Türkiye'yi her gün, ay ve yıl ileriye götürmenin mücadelesi içerisinde olacak bir ülkedir" dedi.

Tüfenkci, Türkiye’nin yeni bir gelecek oluşturduğunu ifade ederek, "300 milyarlık bir ekonomik büyüklükten, 900 milyar dolarlık bir büyüklüğe sıçramanın anlamı açıktır. Şimdi Türkiye bulunduğu bu yerden, yeni bir gelecek yaratmak durumundadır. Bu gelecek perspektifinde bölgede “lider bir konumda” olmak, “küresel ölçekte söz sahibi”, toplumsal düzeyde ise açık toplum, daha ileri demokrasi, çoğulculuk ve entegrasyon sorunlarını aşmak öncelikler bulunmaktadır. Bütün bunlar, gelecek için yürünecek bir yolun işaret taşlarıdır’’ şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA