Şereflikoçhisar'da Yardım Seferberliği

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat, ramazan ayı dolayısıyla ilçedeki hayırsever vatandaşların yardımlarının devam ettiğini söyledi.

Başkan Polat, yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi ailelere gıda ve giysi yardımlarının sürdüğünü belirterek, bugüne kadar bin 300 temel gıda malzemesinden oluşan yardım paketini Sevgi Köprüsü aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine dağıttıklarını belirtti.

Ramazan ayında bu senede merhum Şereflikoçhisarlı iş adamı Berat Cömertoğlu'nun yardımlarının çocukları tarafından memleketine yapıldığını belirterek, "Geçmişte olduğu gibi bugün de Sevgi Köprüsü'nün tüm kaynakları hayırseverler tarafından ihtiyaç sahipleri arasında köprü vazifesi görüyor. Vatandaşlar, Sevgi Köprüsü'nden yardımlarını aldılar yaşlı ve yürüyemeyecek olanlara ise bizzat bizler gıda kolilerini evlerine teslim ettik" diye konuştu.

Antalya'da turizm sektöründe hizmet veren Cömertoğlu ailesinin otelden çıkan yemek takımları, perde ve çarşaf gibi kullanılabilecek malzemeleri Şereflikoçhisar'a yollayacaklarını belirten Polat, "Yine aynı şekilde gelen yardım malzemelerini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza vereceğiz. Ramazan ayı nedeniyle 20 başarılı düşük gelirli öğrencimize Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile bir haftalık Balıkesir'e tatile gönderiyoruz. Öte yandan 10 yaşlı vatandaşımız da Balıkesir'e tatile gidecek" ifadesini kullandı.
Kaynak: AA