Denizli'deki Patlama

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, patlamada yaralanan ve yoğun bakımda olan üç hastanın sürekli ve dikkatli bir şekilde takip edildiğini, durumlarında iyiye gidişin olduğunu bildirdi.

Demir, 11 Temmuz Cuma günü Bayramyeri'nde meydana gelen patlamaya ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaralananlardan 8 kişinin tedavilerinin Denizli'deki üç hastanede devam ettiğini hatırlattı.
Yaralılardan üçünün tedavilerinin yoğun bakımda sürdüğünü kaydeden Demir, "Yoğun bakımdaki üç hastamız sürekli ve dikkatli bir şekilde takip ediliyor, durumları iyiye doğru gidiyor. Uyutulanlar uyandırıldı, cihaza bağlı olanlar cihazdan kurtuldu. Hastalarda olumlu gelişme var. Tabii patlamada yaralanan 36 vatandaşımızdan 8'i şu an hastanede. Yoğun bakımda olanların dışındaki beş hastamızın da sağlık durumları iyi. Bugün bir tanesi taburcu olacak" dedi.

Denizli'de, geçtiğimiz Cuma günü Tarihi Kaleiçi Çarşısı'nın da bulunduğu Bayramyeri'nde unlu mamulleri üretim ve satışının yapıldığı bir iş yerinde gaz sıkışması sonucu meydana gelen patlamada 1 kişi hayatını kaybetmiş, 36 kişi yaralanmıştı.
Kaynak: AA