Başkan Zolan Fatih Mahallesi’nde İftar Yaptı

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin her gün farklı bir mahallede kurduğu iftar sofrası Fatih Mahallesi ile devam etti.

Başkan Zolan Fatih Mahallesi’nde İftar Yaptı
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vermiş oldukları sözleri tutmanın gururunu yaşayacaklarını belirterek, kısa süre sonra Fatih Mahallesi'nde alt yapı çalışmalarının başlayacağını söyledi.


Denizli Büyükşehir Belediyesi her gün sürdürdüğü mahalle iftarı programını Fatih Mahallesi'nde düzenledi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ile Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, iftar öncesi alana gelerek vatandaşların Ramazan'ını kutladı. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iftar sonrası yaptığı konuşmada, her Ramazan olduğu gibi her gün bir mahallede olduklarını ifade ederek, "Bugün Fatih Mahallemize geldik. Sizlerle buluşmaya geldik. Sizler de davetimizi kabul ettiniz bu sofralarda buluştuk, lokmalarımızı paylaştık. Geldiğiniz için teşekkür ederim, Allah hepinizden razı olsun. Ramazan'ınız mübarek olsun, Allah birliğimizi dirliğimizi bozmasın. İnşallah Denizlimiz, ülkemiz daha iyiye daha güzel gitsin. Birkaç ay içerisinde Fatih Mahallesi'nin sokakları alt üst olacak. Altyapı destanımız başlayacak. İçme suyu, kanalizasyon hatları baştan aşağı değişecek, yağmur suyu hatları döşenecek. Vatandaşlarımızın daha konforlu, daha rahat yaşaması için gerekli tüm alt yapı hizmetleri verilecek. Fatih Mahallesi'nin, alt yapısı tamamlanmış mahallelerimizle hiçbir farkı kalmayacak’’dedi.

Bugüne kadarki verdikleri tüm sözleri tuttuklarını vurgulayan Başkan Zolan, "Bundan sonra da vermiş olduğumuz tüm sözleri tutmanın gururunu yaşayacağız. Artık büyükşehir olduk, hem Denizli Büyükşehir Belediyesi hem Pamukkale Belediyesi, iki koldan inşallah sizlere hizmet edeceğiz. Fatih'de hizmet destanı yazamaya devam edeceğiz. Fatih Mahallesi'nin yarını inşallah daha güzel olacak. Biz sizler için varız, size hizmet için buradayız" diye konuştu.

Bayramın birinci günü öğleden sonra Delikliçınar Meydanı'nda düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreninde vatandaşlarla bir arada olacaklarını duyuran Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, "Vakti olan kardeşlerimi orada bekliyor olacağız. İnşallah orada bayramlaşacağız. Görüşemediklerimizin şimdiden bayramı mübarek olsun" dedi.

Kaynak: İHA