Başbakan Erdoğan’ın Antalya Mitingi

AK Parti Antalya Kadın Kolları İl Başkanı Esra Özkoç, Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingiyle ilgili olarak açıklama yaptı.

Başbakan Erdoğan’ın Antalya Mitingi

12 Temmuz Cumartesi günü 45 bin kişinin katılımıyla Antalya önemli bir güne daha sahne olduğunu kaydeden Başkan Özkoç, “Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz mitinge katılım, coşku ve heyecan; aziz Antalya halkının AK Partimize ve Sayın Başbakanımıza duyduğu saygıyı ve teveccühü bir kez daha göstermiştir. Antalya bir kez daha AK Parti dedi.

Başbakanımız da bu sevgiyi karşılıksız bırakmamış, Antalya'ya yatırımların artarak devam edeceği müjdesini vererek bizleri ziyadesi ile mutlu etmiştir” dedi.

Özkoç, “Bu büyük mitinge katılımları nedeni ile öncelikle Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’a; milletvekillerimize, il dışından gelerek bizlere destek veren teşkilat mensuplarımıza ve bizi beraber yürüdüğümüz bu yolda hiç yalnız bırakmayan, meydanlara sığmayan aziz Antalya halkına şükranlarımı sunarım. Mitingin organize edilmesinde emeği geçen özellikle gençlik kollarımıza, kadın kollarımıza ve teşkilat mensuplarımızın yanı sıra miting esnasında görev yapan emniyet mensuplarımıza ve bu tarihi mitingi takip eden basın mensuplarımıza da bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.”
Kaynak: İHA