Siirt Ak Parti’den ‘vefa İftarı’

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Siirt İl teşkilatı tarafından düzenlenen “vefa iftarı’na Siirt Milletvekilleri Afif Demirkıran, Osman Ören, Siirt eski belediye Başkanı Mervan Gül, eski il başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, teşkilat üyelerinden oluşan çok sayıda kişi katıldı.

Siirt Ak Parti’den ‘vefa İftarı’

Düzenlenen programda bir konuşma yapan AK Parti Siirt İl Başkanı Fevzi Sevgili, Filistin ve İslam coğrafyasında yaşanan gelişmelerden duyduğu üzüntüsünü dile getirdi.

10 Ağustos’un Türkiye’nin tarihinde bir ilk olacağını belirten Sevgili, "Bu halk geçmişte kendi muhtarını seçti. Kendi vekilini, il genel meclis üyesi, belediye başkanı ve başbakanını seçti. Ama bu halka cumhurbaşkanını seçtirmediler. İlk defa kendi başkanını seçecektir. Bu seçim aynı zamanda devlet başkanlığı seçimidir. Bizim adayımız, dünya mazlumlarının sesi, AK Partinin genel başkanı ve Siirtlilerin eniştesi Recep Tayyip Erdoğan’dır. Tüm dünyada parmakla gösterilen bir liderdir. Adayımız Filistin’de ve tüm İslam coğrafyasında iftarını açarken dua ettiği bir liderdir. Başbakan Erdoğan ile hukukumuz var, o da şudur; ilk milletvekilliği seçimi Siirt’tendir. Aynı zamanda Siirtlilerin eniştesidir, 9 Mart Siirt seçimlerinde rekor bir oyla vekilliğin önünü açtık. 10 Ağustos’ta da bu rekor oyu yenileyeceğiz” şeklinde konuştu.

Düzenlenen etkinlik Çarşı Camii imamı Nevzat Erdabakoğlu’nun iftar duasıyla sona erdi.
Kaynak: İHA