Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem’den, Müsiad’a Ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, MÜSİAD Zonguldak Şubesi'ni ziyaret etti.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erdem’den, Müsiad’a Ziyaret

Ziyarette konuşma yapan Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz, “Kamu yararına çalışan Türkiye’ye mal olmuş MÜSİAD gibi bir sivil toplum kuruluşunun Zonguldak’ta bugüne kadar temsil ediliyor olması aslında Zonguldak adına, Zonguldak’ımızın ekonomik ve kültürel geleceği adına bir kayıptır, bir boşluktur, bir eksikliktir. MÜSİAD Zonguldak şubesi genel merkezimizin çizmiş olduğu ekonomik ve kültürel perspektife uygun olarak Zonguldak’ta faaliyetlerini yürütecektir" dedi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem ise “MÜSİAD bizim önemli kuruluşlarımızdan bir tanesi. Kuruluşunda da bulunmuş, emek vermiş birisiyim. Çok güzel bir hizmete vesile olmuş olduk. MÜSİAD gerçekten bugüne kadar yaptıklarıyla takdir toplayan sivil toplum örgütlerimizden bir tanesi. Özellikle Anadolu sanayicisini ve işadamlarını çatısı altında toplayarak bunların ufkunu açmada, vizyon kazanmada, dünya ile buluşturmada, birçok uluslararası organizelere katılarak gerçekten daha önce bakkallık yapan, ufak esnaflık yapan birçok insanlarımız MÜSİAD sayesinde bugün dünya çapında işadamı oldular ve MÜSİAD gerçekten dünya çapında bilinen, tanınan güzel kuruluşlarımızdan bir tanesi" diye konuştu.


Konuşmaların ardından MÜSİAD Zonguldak Şube Başkanı Salih Yılmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’e Zonguldak’ın simgesi olan madenci heykeli hediye etti.
Kaynak: İHA