Büyükşehir’den Yetimlere İftar

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkan Melih Gökçek’in katılımıyla 1000 yetime iftar yemeği verdi.

Büyükşehir’den Yetimlere İftar

Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve kısa bir süre önce Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı bir törenle açılışı yapılan Türkiye’nin en büyük aile yaşam merkezi Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlenen ikinci iftar yemeğinin konukları bu kez yetim çocuklar oldu.

İftar yemeğinde ev sahibi olan Başkan Gökçek’in konukları arasında AK Parti Ankara Milletvekilleri, Nurdan Şanlı, Bülent Gedikli, Tülay Selamoğlu ve Salih Kapusuz da yeraldı.

İlahilerle başlayan iftar programı daha sonra palyaçoların çocukları eğlendirmesi ve meddahların gösterileri ile devam etti.

Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’nin eşsiz Ankara manzarası altında açılan iftarın ardından 11 yaşındaki Yakup Şener Başkan Melih Gökçek’in yanına gelerek yemeğe katılanlara “yemek duası” yaptırdı.

-BAŞKAN GÖKÇEK: “SİZLERE NE YAPSAK AZ”
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise konuşmasına, “Sevgili çocuklar sizler bizim istikbalimizsiniz, onun için sizlere ne yapsak az” diyerek başladı.

“Dedik ki; özellikle bugün için sevgili yavrularımızla bir arada olalım, onlarla beraber hem birlikte yemek yiyelim, hem birlikte fotoğraflar çektirelim, güzel bir günümüz olsun istedik” diyerek konuşmasına devam eden Başkan Gökçek, “Sevgili veliler sizlere de çok teşekkür ediyorum, Ramazan-ı Şerifiniz mübarek olsun" diye konuştu.

AK Parti Ankara Milletvekili Salih Kapusuz da Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’e, çocuklara ve eşlik eden ailelere teşekkür ederek, "Bu güzel akşamı yaşattıkları için de Allah onlardan razı olsun diyorum" dedi
Konuşmaların ardından Başkan Gökçek, çocuklarla tek tek fotoğraf çektirdi ve onlarla sohbet etti.

Başkan Gökçek, yemeğin sonunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Ankara İl Müdürü Selim Çelenk’i de yanına alarak çocuklarla toplu fotoğraf çektirdi.

Başkan Gökçek çocuklara bir de oyuncak sürprizi yaptı. Kız ve erkek çocuklar Aile Yaşam Merkezi’nde kendilerine dağıtılan oyuncaklardan istediklerini aldılar ve geceden mutlu bir şekilde ayrıldılar

Kaynak: İHA