Ramazan Eğlenceleri Optimum’da

Ramazan boyunca özel etkinliklerin düzenlendiği Adana Optimum Outlet Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde sergilenen orta oyunu, izleyenleri gülmekten kırıp geçirdi.

Ramazan Eğlenceleri Optimum’da
“Ters Evlenme” adlı orta oyununun ana karakterleri Kavuklu ve Pişekar, ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşattı.
Onbir Ayın Sultanı Ramazan’a özel etkinliklerle konuklarını ağırlayan Optimum’un yemek katı terasında sahnelenen orta oyunu, ziyaretçileri adeta zaman tünelinde yolculuğa çıkardı. “Ters Evlenme” adlı oyuna yoğun ilgi gösteren zyaretçiler, Kavuklu Hasan Efendi, Pişekâr İsmail Efendi, Tuzsuz Deli Bekir, Çingene Falcı, Yahudi Salomon Efendi, Rumelili Hüsmen Pehlivan, Arap Bacı ve mahalleliler arasında geçen konuşmaları kahkahalarla izlediler.

Eş ve çocukları ya da dostlarıyla önce iftarlarını açan, ardından etkinlikleri izleyen ziyaretçiler, Optimum’un manzaralı terasında Ramazan eğlencesinin tadını çıkardılar. Sabancı Merkez Camisi, Merkez Park ve Seyhan Nehri’nin manzarası eşliğinde orta oyununu izleyen ziyaretçiler, eski Ramazan eğlencelerine duydukları özlemi giderdiler.

Onbir ayın Sultanı Ramazan'ın dolu dolu yaşanacağı Optimum’da, her Salı Macit Tümay ile Akordeon Şov, her Çarşamba Kazancılar Müzik Grubu ve Fasıl Ekibi ile semazen gösterileri ziyaretçilere keyifli anlar yaşatacak. Canlı heykellerden kantoculara, Aşuk ile Maşuk’tan Hacivat ve Karagöze, Keloğlan’dan Nasrettin Hoca’ya kadar geleneksel tüm değerleri kapsayan Ramazan etkinlikleri, ziyaretçilere hoşça vakit geçirtecek. Ayrıca sözsüz tiyatro olarak da bilinen sevinçlerin, üzüntülerin, beklentilerin ve söylenmek istenen her şeyin hareketlerle anlatıldığı bir sanat dalı olan pandomim gösterisi ziyaretçileri hem şaşırtacak hem eğlendirecek.
Kaynak: İHA