Atso'dan 15 Yıllık Ramazan Geleneği

AfşŸin Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), 15 yıl önce başŸlatılan gelenek doğŸrultusunda her yıl 700 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulunuyor.

Her ramazan hazırlanan gıda paketlerini ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar ulaşŸtıran oda yetkilileri bu yıl yardımlar muhtarlara dağŸıtılan alışŸ verişŸ çeklerinden yapılacak. VatandaşŸların isteklerine göre harcama yapma olanağŸı sağŸlayan çeklerden ötürü de vatandaşŸların memnun olduğŸu gözlendi.
ATSO BaşŸkanı Bekir Sıtkı Can, yaptığŸı açıklamada, 14 yıllık yardım geleneğŸini sürdürmenin, ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmenin mutluluğŸunu yaşŸıyoruz.
Türkiye Odalar ve Borsalar BirliğŸi'nin (TOBB) destekleriyle Türkiye, Somali ve farklı ülkelere yardımların gönderildiğŸini dile getiren Can, şŸunları söyledi:
"Burada muhtarlarımıza büyük işŸ düşŸüyor. SağŸolsunlar mahallelerindeki ihtiyaç sahiplerini tespit edip bizlere bildiriyorlar. Bizde ihtiyaç sahiplerine yardımlarımızı yapıyoruz. İnşŸallah bu ramazan-ı şŸerifte bir nebze de olsa o ailelere bir katkı sağŸlayabilsek kendimizi mutlu hissedeceğŸiz."
 
Kaynak: AA