Şanlıurfa'da Nöbetçi Ciğerciler İş Başında

Şanlıurfa'da bazı ciğerciler, nöbetçi ciğerci uygulaması ile 24 saat hizmet veriyor.

Şanlıurfa'da Nöbetçi Ciğerciler İş Başında

Şanlıurfa’nın vazgeçilmez yiyeceklerinden ciğer kebabı için nöbetçi ciğerci uygulaması ile kebapçılar hizmet veriyor. Sembol Ocakbaşı İşletmecisi Mehmet Güçtekin, "Biz 1999'dan beri burada ciğer kebabı satmaktayız. Nasıl nöbetçi eczane varsa biz de nöbetçi ciğerci olarak burada halkımıza hizmet veriyoruz" dedi.

Güçtekin, Ramazan ayında tabela asarak başlattıkları uygulamanın diğer kebapçılara da örnek olduğunu, kendileri gibi bazı iş yerlerinin de nöbetçi ciğerci uygulamasına geçtiğini kaydetti.

Ramazan ayı nedeniyle iftar öncesinde hazırlık yaptıklarını belirten Güçtekin, iftar sonrası ellerinden geldiği kadar bölge halkının ciğer kebabı ihtiyacını karşılamaya çalıştıklarını söyledi.

Güçtekin, "İftar sonrası elimizden geldiğince halkımızın gün boyu oluşan ciğer tutkusunu dindirmeye, eksikliğini telafi etmeye çalışıyoruz. Hizmetin en iyisini, en kalitelisini sunmaktan gurur duyuyoruz" diye konuştu

Uygulamadan memnuniyetini dile getiren vatandaşlar, gece gündüz ciğer yiyebilmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.
Kaynak: İHA