Ab Bakanı Çavuşoğlu Açıklaması

AB Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ''10 Ağustos'taki cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra yeni cumhurbaşkanımız Allah'ın izniyle Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olacak'' dedi.

Çavuşoğlu, Kırklareli Valiliğince festival alanında düzenlenen iftar yemeğinde, Kırklareli'nde bulunmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

Başbakan Erdoğan'ın Kırklareli ile özel bir gönül bağı olduğunu ve sevgisini her fırsatta dile getirdiğini belirten Çavuşoğlu, şöyle konuştu:
"Kırklareli'ne hizmet etmek için devletimizin ve hükümetimizin tüm imkanlarını seferber ettiğini en iyi gören sizlersiniz. Kırklareli çok çalışkan bir ilimiz. İnsanları çok çalışkan, gerek sanayi de gerekse tarımda. Toprakları zaten çok bereketli ve Kırklareli'nin Türkiye ekonomisine önemli katkısını gördüğüm için ayrıca mutluyum. Biz de bunun kıymetini, değerini biliyoruz. Kırklareli'nin her zaman yanındayız.''
Çavuşoğlu konuşmasında, cumhurbaşkanı seçimine de değindi. Çavuşoğlu, şunları kaydetti:
''İnşallah 10 Ağustos'taki cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra yeni cumhurbaşkanımız Allah'ın izniyle Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olacak. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin lideri, dünyanın lideri sizlerin destekleri ve oylarıyla cumhurbaşkanı seçilecek. Türkiye'mizin her yerinde olduğu gibi Kırklareli'mizin de kalkınması ve büyümesi için çalışmalarımıza, yolumuza sizlerle beraber devam edeceğiz. Yüce Rabbim tutmuş olduğumuz oruçları ve Ramazan ayının ülkemize tüm İslam alemine birlik ve barış getirmesini diliyorum.''
Kaynak: AA