Genç Başkana Sevgi Seli

Hakkari’nin ilk bağımsız belediye başkanı olarak seçilen Slehi aşiretinin kanat önderi Fatih Keskin, gittiği köy ve mezralarda herkesin yoğun ilgisi ile karşılaşıyor.

Genç Başkana Sevgi Seli

Bir süre önce geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Hakkari eski belediye başkanı, gazeteci ve Slehi aşireti lideri Abdurrahman Keskin’in oğlu Fatih Keskin, 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde Durankaya beldesinde bağımsız belediye başkanı adayı olarak seçimlere girdi. Belde sakinlerinin sevdiği ve saydığı genç Başkan Fatih Keskin, oyların büyük bir bölümünü alarak seçimi büyük bir zaferle kazandı. Seçildiği günden beridir belde sakinlerinin evine konuk olan ve onların her türlü sorun ve sıkıntılarını dinleyen Başkan Keskin; taziye, düğün ve her türlü sosyal ve kültürel faaliyetlerde ise halkını yalnız bırakmıyor. Şehir merkezi başta olmak üzere belde, köy ve mezralarda katıldığı ziyaret veya faaliyetlerde 7’den 70’e herkes tarafından en iyi şekilde ağırlanıyor.

"BU HALKA LAYIK OLAN HİZMETİ VERECEĞİM"
Halka layık olan hizmeti vereceğini ifade eden Başkan Fatih Keskin, "Biz bu hizmetleri kendimiz vermiyoruz. Her taraftan bu hizmetler var, ancak halkıma bu hizmetler yeniden verilecek. Bu halk her şeye layıktır. Belediye başkanlarının halkın üstünde değil, halkın emrinde olması lazım. Biz de bu amaçla yola çıktık ve bu halkın hizmetine soyunduk. Bu halkın layık olduğu her hizmeti gerekirse Başbakandan tutun, Avrupa'ya kadar her kapıyı aşındırarak bu halka layık olduğu hizmeti getireceğim. Burada amacımız hizmetten başka hiçbir şey değildir. Bizler burada yaşamak zorundayız. Burada yapacağımız hizmetler, bu halkın birlikteliğine ve barış sürecine de etki edecektir" dedi.

Kaynak: İHA