Esab'ın Ziyaretleri Devam Ediyor

Emirdağ Kültür ve Sanat Derneği (ESAB) Başkanı araştırmacı-yazar Ahmet Urfalı ve yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarını ve toplumda önderlik yapan iş adamlarını ziyaretlere devam ediyor.

Esab'ın Ziyaretleri Devam Ediyor

ESAB Başkanı araştırmacı-yazar Ahmet Urfalı ve yönetim kurulu üyeleri, Yaş Sebze Meyve Balıkçılar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Çiçek'i, makamında ziyaret ettiler. Urfalı, yeni projeleri ve yapacakları çalışmalar hakkında Çicek'e bilgiler verdi.

Urfalı, “Eskişehir’de derneklerin, odaların ve vakıfların çalışmalarını her zaman destekliyoruz. Sivil toplum kuruluşları demokrasimizin vazgeçilmez unsurudur. Başarılı iş adamlarımızın da yarattığı istihdam ve iş gücüyle bir çok insanımıza ekmek kapısı açıldı. Gerçekleştirmeyi planladığımız fikirleri ortak akıl bilinci ile, sizler gibi toplumumuza önderlik edenlerle beyin fırtınası şekline dönüştürerek ortak bir karara varıp, geleceğe yönelik güzel çalışmalara ve projelere imza atmak istiyoruz” dedi.

Ziyaretten ve fikirlerine danışılmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Oda Başkanı Mehmet Çiçek, “ESAB’ın kurulduğu günden bu güne kadar kısa sürede başarılı işlere imza attığını görüyoruz ve ESAB’ın faaliyetlerini yakından izliyoruz. Her türlü yardıma ve desteğe hazırız” diye ifade ettiler.

Başkan Ahmet Urfalı, Oda Başkanı Mehmet Çiçek'e, ESAB’ın yayınlarından olan kitapları ve Emirdağ’ı temsil eden Topakev plaketlerini törenle verdi.
Kaynak: İHA