Başkan Badem İftarı Türkmen Mahallesi'nde Yaptı

Ödemiş Belediye Başkanı A.

Başkan Badem İftarı Türkmen Mahallesi'nde Yaptı
Mahmut Badem, geçtiğimiz akşam iftar yemeğinde Türkmen Mahallesi sakinleriyle biraraya geldi.
Eşi Nevin Badem, Belediye Meclis üyeleri ve Ak Parti İlçe Teşkilatı ile birlikte katıldığı iftar yemeğinde, mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Mahmut Badem, vatandaşların ramazanını kutladı.

Bu yıl iftar çadırı sayısını altıya çıkardıklarını belirten Başkan Mahmut Badem; “Paylaşma ve dayanışmanın arttığı mübarek Ramazan ayı boyunca iftar çadırlarımızda halkımızla birlikte olmaya devam edeceğiz. Bu yıl ilk kez Perşembe Pazarı ve Üç Eylül Mahallesi’nde iftar çadırları kuruldu. Önümüzdeki yıllarda bu sayıyı arttırarak kentimizin yeni mahallelerinde de çadırlar açmayı planlıyoruz. Ramazan çadırlarımıza katkıda bulunan tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Ödemiş Belediyesi ve hayırsever vatandaşların katkılarıyla organize edilen iftar çadırları; Üç Eylül Tayyare Parkı içi, Zafer Mahallesi Tekstil Mevki, Tekelli Düğün Salonu Bahçesi, Gençlik Caddesi üzerindeki park, Dr.Neşvet Kahraman Caddesi üzerindeki park ve Cumhuriyet Mahallesi Köşebaşı Camii yanında hizmet veriyor. Her gün yaklaşık 3000-3500 kişiye yerilen iftar çadırlarına katkı sağlamak isteyen hayırsever vatandaşların, Belediye Kültür Müdürlüğü ya da İşletme İştirakler Müdürlüğü’ne müracaatta bulanabilecekleri bildirildi.

Kaynak: İHA