Surlarda ikinci Saria Sierra olayı

Fatih'te surlar içinde yanmış bir ceset bulundu. Cesetin 15 günlük olduğu ileri sürülürken henüz cesetin kimliği ve cinsiyeti tespit edilemedi.

Surlarda ikinci Saria Sierra olayı
Olay Çatladıkapı sularında 04.00 sıralarında meydana geldi. Gökhan K. surlara şişe toplamaya girdiğinde surlar içinde cesetle karşılaştı.

Şahıs 155'e ihbarda bulundu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisler, surlara emniyet şeridi çekerken olay yeri inceleme ekipleri surlar içinde inceleme yaptı.

Görgü tanığı ekip otosunu bindirilerek Sirkeci polis merkezine götürüldü. Şahsın ilk ifadesinde surlara 10 gün önce de uğradığı ve koku geldiğini ileri sürdü.

Cesetin Amerikalı Sarai Sierra cesetinin bulunduğu Sarayburnu'na yakin olması dikkat çekerken polis cesetin bir kız çocuğuna ait olduğu ihtimali üzeride duruyor.

KİMLİĞİ TESPİT EDİLEMEDİ
Fatih Çatladıkapı surlarında sabah saatlerinde kokudan üzerine şüphelenen bir vatandaş ceset bulmuştu. Sabah saat 04.00'ten bu yana surlarda incelemelerde bulunan polis, çalışmalarını tamamladı. Toplanan çok sayıda delil, torbalara konularak incelenmek üzere emniyete götürüldü. Cumhuriyet savcısı da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelerin arından ceset belediyeye ait cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Cesedin tamamen yandığı ve henüz kimlik ve cinsiyetinin tam olarak tespit edilemediği belirtildi.
Kaynak: İHA