Polis Amcalarıyla Maç Hayalleri Gerçek Oldu

Kadirli Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan "Polis Amcam İle Hayallerimiz Gerçek Oluyor" isimli proje kapsamında mektup yazan öğrenciler, güvenlik güçleri ile halı sahada futbol maçı yaptı.

Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekiplerince yürütülen projede, sosyal ve ekonomik ortamları yetersiz olan, tarım işçileri veya parçalanmış ailelerin çocuklarının yoğun olduğu okullardaki öğrencilerden, hayallerini anlatan mektup yazmaları istendi.
İlçe Emniyet Müdürlüğüne gönderilen mektupları tek tek okuyan polisler, öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmek için harekete geçti.
Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinde görevli polisler, erkek öğrencilere, mektuplarında en çok istekte bulundukları halı saha futbol maçı yaptı.
Kadirli Emniyet Müdürü Ruhi Dinçer, öğrencilerin hayallerini gerçekleştirilmesinden mutlu olduklarını belirterek, benzer projelerin devam edeceğini söyledi.

Müsabakanın ardından öğrencileri tek tek tebrik eden Dinçer, "Öğrencilerimizin yazdığı mektuplar talepleri okul idarecileri tarafından değerlendirdik. Öğrencilerin isteklerini imkanlarımız dahilinde hayata geçirmek için çalışmalarımız başlattık. İlk olarak en çok erkek öğrencilerin taleplerinden birisi olan emniyet çalışanları ile halı saha maçını organize ettik. Çok güzel ve keyifli bir müsabaka oldu. Projede emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Dinçer, kız öğrencilerin de ortak hayallerini gerçekleştirmek için ekiplerin çalışma yaptıklarını kaydetti.

Milli Eğitim Müdürü Mutlu Canbolat da öğrencilerin geleceğe umutla bakmaları ve hayal ettiklerini başarmaları adına hazırlanan projeye destek vermenin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

Esnaf Kefalet Ortaokulu öğrencisi Ahmet Dağhan Bolat ise, emniyet çalışanlarının hayalini gerçekleştirmesini kendisi ve arkadaşlarını çok sevindirdiğini belirterek, gelecek hedeflerinin arasına polislik mesleği olduğunu ifade etti.

Kaynak: AA