Ardahan'a Yapılması Planan Havaalanı

AK Parti Ardahan Milletekili Orhan Atalay, kente yapılması planlanan havaalanıyla ilgili, kendisi hakkında bazı yerel gazetelerde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Atalay, yaptığı yazılı açıklamada, uzun bir süreden bu yana şahsına dönük asılsız iddiaların gündeme getirildiğini ve bunların gündemde kasıtlı olarak tutulduğunu belirtti.

Havaalanı konusunda kendisinin daha önce açıklamalarda bulunduğunu anımsatan Atalay, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
"Birileri ne vekillik öncesi ne de sonrası hayatımda aleyhime kullanılacak bir şey bulamamış olacaklar ki bu kadar ucuz bir yalana mecbur kaldılar. Buna rağmen şimdiye kadar bu türden yalanlara hiçbir şekilde yazılı cevap verme gereği hissetmedim. Son olarak yazılan yazılarda, hiçbir Ardahanlı kardeşimizin tasvip edemeyeceği bir ifadeye sindirilmiş haince bir kurgu, sabır sınırlarımı aştı. Zira bu ifadeyle, Ardahan ile Göle'yi birbirine düşürmek gibi bugüne kadar o temiz topraklarda asla maya tutmamış habis bir tohumun yeşertilmek istendiği açıktır. Hatırlayın, 2011 seçimlerinde de birileri siyasi hırsına yenik düşerek adayların etnik kökenleri üzerinden benzer bir propaganda yapmış ama Ardahanlı bu süfliliğe zerre kadar itibar etmemiş, iltifat göstermemişti. Çünkü Ardahan böylesi bir ayırımın hukuken suç, dinen günah, ahlaken ayıp bir alçaklık olduğunu en iyi bilen bir irfana sahiptir."
Kaynak: AA