Rıdvan Dilmen 10 Bin Çocuğa Top Dağıttı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda 10 bin çocuğa top hediye edildi.

Muğla Şehir Stadı'ndaki etkinlikte konuşan eski futbolcu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Muğla Turgutreis Lisesi mezunu olduğunu, futbol hayatının Muğlaspor'da başladığını söyledi.

Muğla'nın kendisi için ayrı bir yeri olduğuna işaret eden Dilmen, şöyle konuştu:
"Muğla'da futbol hayatım boyunca oynamadığım kadar maç oynadım. Bugün yine 1980'li yıllara döndüm. O zamanlar bu saha topraktı. Muğla'da yetiştim, buradan futbolcu oldum. Şükürler olsun ki çok güzel bir spor hayatım oldu. Şimdi aktif olarak futbol yorumculuğu yapıyorum. Böylesine sosyal ve çocuklarımızı teşvik edici bir projede yer almaktan son derece mutluyum. Tüm çocukları çok seviyorum."
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker ise düzenlenen organizasyonla 10 bin çocuğa 10 bin voleybol, basketbol ve futbol topu dağıtılacağını, çocukların sporla buluşmasının sağlanacağını ifade etti.

Dağıtılacak toplar sayesinde çocukların spora başlamalarını hedeflediklerine işaret eden Çeker, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Proje ile 10 bin kişiyi spora başlatmanın heyecanını yaşıyoruz. Çocukları sosyal hayata hazırlama anlamında çok önemli bir proje. İnşallah önümüzdeki bir yıl bölgemizde açılacak tesislerle Muğlamızın 30-40 yılına hizmet edeceğiz. Bugün tören öncesi çocuklarımızın yaz spor okullarına kayıtlarını aldık. Önümüzdeki yıllarda çok daha güzel projelere imza atacağız."
Konuşmaların ardından Rıdvan Dilmen, Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker ve daire müdürleri, statta bekleyen çocuklara top dağıttı.

Dağıtım sırasında ailelelerin de sahaya girmesi nedeniyle izdiham oluştu ve bazı çocuklar ezilme tehlikesi geçirdi.
Kaynak: AA