Ak Parti Türkoğlu İlçe Divan Toplantısı Yapıldı

AK Parti Türkoğlu İlçe Başkanlığı ilçe divan toplantısı yapıldı.

Türkoğlu Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Konferans Salonu'nda İlçe Başkanı Mehmet Ali Şen başkanlığında yapılan divan toplantısına Kahramanmaraş Milletvekili Sıtkı Güvenç, Belediye Meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Güvenç, toplantıda yaptığı konuşmada, yerel seçimlerden ülke genelinde olduğu gibi Türkoğlu'nda da büyük bir başarıyla çıktıklarını belirtti.

Yaklaşan cumhurbaşkanlığı seçimleri için partililerinden daha çok gayret göstermelerini isteyen Güvenç, şimdiye kadar girilen seçim sonuçlarının göz önüne alındığında da bunun zor bir durum olmadığını ifade ederek şöyle konuştu:
"Vatandaşımız gezi parkı eylemleri adı altında başlayan ve her fırsatta devam ettirilmeye çalışılan kirli oyunları gördü ve onlara en güzel cevabı 30 Mart yerel seçimlerinde verdi. Şimdi önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Daha önceden olduğu gibi bundan sonrada çeşitli entrikalarla karşımıza çıkacaklar. Ancak halkımız bu seferde onların oyunları bozacaktır. AK Parti kurulduğu günden bu yana oylarını artırarak bu noktalara geldi. Bu potansiyel ve enerji her geçen gün artıyor. ANAP ve DYP' de olduğu gibi oy oraninda kayıp bekleyenler hayal kırıklığına uğrayacaktır"
Dünyanın gözünün Türkiye üzerinde olduğunu aktaran Güvenç, son 12 yılda gelinen noktayı hazmedemeyen bazı odakların ülkeyi karıştırarak bundan çıkar sağlamak istediğini sözlerine ekledi.
Şen ise 30 Mart yerel seçimlerinde yaptıkları başarılı çalışma sonucu merkez ilçelerden sonra en fazla oy oranıyla birinci sıraya yerleştiklerini kaydetti.

Divan Kurulu Üyesi Hatice Bağcı'da Türkoğlu ilçesi olarak yaklaşan cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde partilerinin göstereceği adayı el birliğiyle destekleyip ilk turda seçimi kazanmak için çalışacaklarını söyledi.


Kaynak: AA