Ahatlı’nın Kaldırımı Yapılıyor

Kepez’de Ahatlı, Kültür ve Yeni Doğan mahallelerinde 2013 yılının son ayında başlatılan asfalt ve kaldırım çalışmalarında sona gelindi.


Kepez Belediyesi, konut yapımı ile doğalgaz, elektrik ve internetle ilgili alt yapı kazı çalışmaları sonucu yolları kullanılamaz hale gelen üç mahallede, 2013 yılının Aralık ayında sıcak asfalt ve kaldırım çalışması başlatmıştı. Kültür ve Yeni Doğan mahallelerindeki tüm sokakların sıcak asfaltı ve kaldırımı yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğünün Ahatlı Mahallesi’ndeki sıcak asfalt serme işini tamamladığı, parke kaldırım çalışmasının ise devam ettiği belirtildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin de bölgede sorumluluk alanında bulunan caddeleri, önümüzdeki aylarda asfaltlayacağı kaydedilirken, Ahatlı Mahallesi’nde 34 bin ton asfalt, 30 bin metrekare parke kaldırım, Kültür Mahallesi’nde 36 bin ton asfalt, 30 bin metrekare parke kaldırım, Yeni Doğan Mahallesi’nde ise 25 bin ton asfalt ve 16 bin metrekare parke kaldırım çalışması gerçekleştirildiği ifade edildi.

Üç mahalledeki 95 bin ton asfalt ve 76 bin metrekare parke kaldırım yatırımının maliyeti ise yaklaşık 12 milyon lira olduğu açıklandı.
Kaynak: İHA