Sedep’te Şenlik Heyecanı

Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi’nde (SEDEP) şenlik heyecanı yaşanıyor.

Sedep’te Şenlik Heyecanı
Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediyesi hizmet binasının yanında gerçekleştirilecek program 8 Haziran 2014 Pazar günü gerçekleştirilecek.
Selçuklu Belediyesi’nden yapılan açıklamada, SEDEP’in ikinci yılında da Selçuklu’da eğitime değer kattığı belirtilerek, “Proje kapsamında saygı, sorumluluk, adalet ve yardımseverlik gibi 8 temel değer öğrencilere anlatılırken yıl içinde yapılan çarpıcı etkinliklerle de projede farkındalık oluşturuldu. SEDEP’de hafta sonu gerçekleşecek yılsonu etkinliğinin heyecanı yaşanıyor. Selçuklu Belediyesi hizmet binası yanında 8 Haziran 2014 Pazar Günü saat 12.00’de başlayacak etkinlikler saat 21.00’e kadar devam edecek. Etkinlik kapsamında çocuklar için hazırlanan palyaço ve maskot gösterileri, yarışmalar, tahta bacak gösterisi, hatıra fotoğraf çekme standı, yüz boyama standı, tiyatro ve çizgi film çadırı, uçurtma şenliği ve resim boyama alanları oluşturuldu. Ayrıca gün boyu devam edecek etkinlikte, Tarçın ve arkadaşları, Caillou ve arkadaşları orkestrası, Volkan Abi ve Çocuk Şarkıları ve mini sirk grubu da sahne alacak. Proje kapsamında değerler eğitiminin uygulandığı okullardan öğrenciler açacakları stantlarda projelerini sergileyecekler. Etkinliğin sonunda düzenlenecek havai fişek gösterisi ile zengin bir görsel şölen sunulacak ve proje kapsamında çeşitli kategorilerde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüller verilecek.

Selçuklu Değerler Eğitimi Projesi ile farklı uygulama ve etkinliklerle eğitime değer katmaya devam ettiklerini belirten Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Yoğun bir eğitim döneminin ardından 8 Haziran 2014 Pazar günü Selçuklu Belediyesi hizmet binası yanında gerçekleştireceğimiz SEDEP şenliğine tüm çocuklarımızı ve velilerimizi bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA