İftar Çadırına Yoğun İlgi

Diyarbakır'ın Silvan İlçe Belediyesi tarafından Ramazan ayı nedeniyle kurulan iftar çadırına yoğun ilgi gösteriliyor.

İftar Çadırına Yoğun İlgi

Silvan Belediyesi tarafından Selahattin-i Eyyubi Cami avlusunda kurulan iftar çadırına yoğun ilgi gösterilirken, Belediye Eşbaşkanları da halkla birlikte iftarını açtı.

İftar saatinde Selahattin-i Eyyubi cami avlusuna kurulan iftar çadırına Belediye Eşbaşkanları Yüksel Bodakçı, Melikşah Teke, BDP İlçe Başkanı Kerem Canpolat, belediye meclis üyeleri, BDP'li yöneticiler ve çok sayıda vatandaş katılarak iftarlarını açtı.

Belediye Başkanı Yüksel Bodakçı, "Ramazan ayı münasebetiyle kurmuş olduğumuz iftar çadırında vatandaşlarımızla birlikte iftarımızı açıyoruz. Böyle bir organizasyonda vatandaşlarımızla olmaktan mutluyuz. Günde 600 vatandaşımıza iftar yemeğini veriyoruz. İftar çadırımıza gelemeyen hasta ve yatalak olan vatandaşlarımıza sıcak yemeklerini evlerine gönderiyoruz. Cezaevinde bulunan tutuklu ve mahkum kardeşlerimize de yine her gün sıcak yemek gönderiyoruz. İftarın en güzel anıda çocukların aramızda olmasıdır. Herkesin orucunu kabul olması dileğiyle hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi.

Silvan belediyesi eşbaşkanları iftar çadırına gelerek vatandaşlarla birlikte yemek kuyruğuna girerek yemeklerini aldı. Ezanın okunmasıyla birlikte vatandaşlar iftarlarını açtı.
Kaynak: İHA