Binanın Satışına Onay Çıktı

Düzce İl Özel İdaresi binasının satışına onay çıktı.

Binanın Satışına Onay Çıktı

İl Genel Meclis üyeleri mevcut İl Özel İdaresi binasının satışı için karar aldı. Konu İl Genel Meclisi’nin Haziran ayı toplantıları 2. Birleşiminde gündeme geldi. Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Selahattin Esen tarafından meclise sunulan raporda şu ifadeler yer aldı “9 ve 15 Mayıs tarihleri arasında yaptığımız araştırma ve inceleme neticesinde İl Özel İdaresi hizmet binası satışının yapılması komisyonumuzca uygun görülmüştür.”
Rapor sunumunun ardından söz alan Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanı Çetin Sarıahmet binadan elde edilecek gelirin ne şekilde harcanacağı konusunda vatandaşların aklında bazı soru işaretlerinin olduğun dile getirerek “Gelirin nasıl değerlendirileceğini de bir an önce tespit edip vatandaşlarımızla paylaşmalıyız” dedi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Çalışkan prosedür gereği satış kararı alınmadan bina gelirinin ne şekilde değerlendirileceğinin tespit edilemeyeceğini vurgulayarak “Gelirin nasıl değerlendirileceğine bütçe yapımı sırasında yine meclis karar verecek. Bu gelir mutlaka ilin faydasına kullanılacak” diye konuştu.

Rapor meclis üyelerinin oy birliği ile onaylandı.
Kaynak: İHA