Başkan Aydın'dan Vali Güzeloğlu'na Ziyaret

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın ve beraberindeki heyet, İçel'de gerçekleştirilecek olan Özel Sporcular Jimnastik Şampiyonası öncesi Vali Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Başkan Aydın'dan Vali Güzeloğlu'na Ziyaret

Ziyarette konuşan Vali Güzeloğlu, organizasyonun İçel'de gerçekleştirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Sayın Birol Aydın’a böylesi anlamlı bir buluşmayı İçel’le buluşturdukları için teşekkür ediyorum. Gençlerimizin spor yaparak hayata tutunmalarını sağlayan, 17’inci Akdeniz Oyunları’nı başarıyla gerçekleştiren İçel’in ülkemizin yeni spor merkezi haline geldiğinin kanıtı olan bu organizasyonu anlamlı ve değerli buluyor, katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” dedi.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın ise İçel’in sahip olduğu modern tesisleri ve Türkiye’nin yeni spor merkezi kimliği ile bu organizasyonun gerçekleştirilmesi için en uygun yer olduğunu ifade etti.

Aydın, “Sayın Valimiz, Türkiye’nin değişik illerinden 100 özel sporcumuzun katılacağı organizasyona sahip çıktı, sporcularımızı kucakladı. Kendisine şükranlarımızı sunuyor, tüm İçel halkını İçel Jimnastik Salonu’ndaki turnuvamızı izlemeye davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Aydın, engelli sporculara verdiği destekten ötürü Vali Güzeloğlu'na plaket verdi.
Kaynak: İHA