Mezitli Belediyesi Aşevi Açıldı

İçel’in merkez ilçe Mezitli Belediyesi tarafından hizmete açılan ‘Mezitli Aşevi’, Ramazan ayı boyunca belediyenin kuracağı iftar çadırına iftar yemeği hazırlayacak.


Mezitli Belediyesi sosyal projeleri içerisinde yer alan ve yapımı tamamlanan ‘Mezitli Aşevi’ ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemek sunacak. Mezitli Belediyesi tarafından kurulacak olan iftar çadırı, haftanın 6 günü Menderes Mahallesi Sanatevi yanında bulunan pazar yerinde, Salı günleri ise belediye hizmet binası arkasındaki otoparkta yer alacak. İftar masraflarını İçelli hayırseverler karşılayacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mezitli halkına, birlik ve beraberlik içerisinde iftar açmanın manevi güzelliklerini yaşatmak istediklerini belirterek, "İftar sofraları ile toplumsal birliği ve yardımlaşmayı amaçladık. Ramazan ayı boyunca iftar çadırında günde 600 kişilik yemek çıkarmayı hedefliyoruz. İlçemizdeki hayırsever ve iş adamlarının katkılarıyla iftar çadırımız halkımıza hizmet verecek. Hayırsever İş adamlarımızdan bu konuda katkı sunmalarını bekliyoruz. Ramazan ayında, özellikle maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımız için sıcak yemek vermiş olacağız. Ramazan ayı boyunca binlerce vatandaşımızı ağırlamayı hedefliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA