Uysal, ”tesisler 12 Ay Aktif Olacak”

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konuksever ve Dutlubahçe mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Uysal, ”tesisler 12 Ay Aktif Olacak”

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konuksever Stadyumu, Dutlubahçe Kültür ve Toplum Merkezi ile Rauf Denktaş Parkı içerisindeki Engelliler Koordinasyon Merkezi ile Kadın ve Aile Danışma Merkezi’ni inceledi. Mahalle içerisindeki parklarda da incelemelerde bulunan Başkan Uysal, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Başkan Uysal’a Konuksever, Etiler ve Dutlubahçe muhtarları da eşlik etti.

KURSLAR 12 AY SÜRECEK
Vatandaşlarla ve esnafla sohbet eden Belediye Başkanı Ümit Uysal, Dutlubahçe ve Konuksever mahallelerindeki eksikliklerin en kısa sürede giderileceğini söyledi.

Başkan Uysal, Muratpaşa’da meslek edindirme kurslarının artacağını ve toplum merkezlerin mahallelerle iletişim açısından önemli bir köprü olduğunu belirterek, “Muratpaşa’da 10 bin kadınımıza kurs vereceğiz. Yeni kurs merkezleri yaparak katılım sayısını attıracağız. Muratpaşa’da kurslar 12 ay sürecek” dedi.

SAHALAR KULÜPLERE VERİLECEK
Muratpaşa’daki stadyumların Antalya’daki spor kulüplerinin kullanımına tamamen açılacağını sözlerine ekleyen Başkan Ümit Uysal, “Stadyumlarımız günde iki saat antrenman yapılan alanlar olmayacak. Antalya’da antrenman için saha ihtiyacı olan kulüplerimiz faydalanacaklar. Mahallelerimize yeni küçük spor sahaları kazandıracağız. Sahalarda kulüplerimiz antrenmanlarını yapacaklar ve aynı zamanda sabah sporu yapılması içinde kullanılacak” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA