Topbaş'tan 'Tabela İndirme' Açıklaması

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, geçtiğimiz gece bir dershaneye ait tabelaların indirilmesiyle ilgili olarak, "Bu kentte tabela asanların da çevre ve estetiği düşünmesi lazım ve kuralları yerine getirmesi lazım.

Yoksa herkes her yerde iyi niyetli de olsa ‘ben buraya şunu koydum’ diyemez" dedi.


İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'yu ziyareti sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Topbaş, bir dershaneye ait tabelaların belediye ekiplerince indirilmesiyle ilgili olarak, "Detaylı bilgiyi bana henüz aktarmadılar. Tebligat yapılmış mı, uyarı yapılmış mı bilmiyorum. Tabelaların kendilerine göre bir işlemleri var. Eğer izinsizse bunun uyarılması lazımdı. Uyarıldı mı bilmiyorum henüz. Yazılı olarak tebligatlar yapılıp arkasından bu işlemin yapılması lazımdı. Öyle yapmadılarsa bir yanlışlık var demektir. Tabii bu kentte tabela asanların da çevre ve estetiği düşünmesi lazım ve kuralları yerine getirmesi lazım. Yoksa herkes her yerde iyi niyetli de olsa ‘ben buraya şunu koydum’ diyemez. Kentlerin bir yönetimi var" diye konuştu.

Kaynak: İHA