Minibüsçülerden 'Huzur Toplantısı' Çağrısı

Afyonkarahisar'da Sahipata Minibüs Hattı'nda çalışŸan ve özel halk otobüsü çalışŸanları tarafından darp edildiğŸini öne süren minibüsçüler, sorunların giderilmesi için "huzur toplantısı" yapılmasını istiyor.

Sahipata Minibüs Hattı'nda çalışŸan Veli Seyman, yaptığŸı açıklamada, şŸoförler arasında yaşŸanan sıkıntıyı kavgasız, dövüşŸsüz çözmek istediklerini söyledi.
ǖzel halk otobüsü şŸoförlerinin bazı arkadaşŸlarını darp ettiğŸini savunan Seyman, şŸöyle konuşŸtu:
"YaşŸanan sıkıntılı, üzücü olaylar, darp edilen arkadaşŸlarımız var. Bu böyle olmamalı. Biz bir hata yapıyorsak ya da onlar hata yapıyorsa 'kardeşŸim sen burada hata yaptın' denmeli. Biz sıkıntıları konuşŸarak çözmeliyiz. İkili diyaloglarla çözmemiz gerekiyor. Dün arkadaşŸlarımız darp edildi ama biz kontak kapatmadık. Yetkililerden, valimizden belediye başŸkanımızdan ve emniyet müdürümüzden 'huzur toplantısı' yapılmasını istiyoruz. Bizim hiçbir zaman eylem yapma gibi bir düşŸüncemiz yok. Sadece yetkililerin bizi toplayıp sorunların çözülmesini istiyoruz."

 
Kaynak: AA